250 IJC deelnemers in eerste NL Tour Rides 2018

Bijna 250 IJsselmeer Challenge 2018 deelnemers beginnen hun toerfietsseizoen in de Primavera Ride. De seizoenopening van de toertochten kalender van NL Tour Rides is aanstaande zondag 18 maart met de Primavera Ride. Start en finish in Fort bij Vechten in Bunnik (langs de A12). NL Tour Rides heeft Fonds Gehandicaptensport als charuty partner en organiseert op 19 augustus voor de 2e keer de IJsselmeer Challenge voor het Fonds. Deelnemers die nu reeds al hebben ingeschreven voor dit evenement zijn door NL Tour Rides uitgenodigd om samen met ruim 1.000 andere deelnemers de ‘kick-off’ van het toerfietsseizoen van NL Tour Rides aanstaande zondag mee te fietsen als voorbereiding op de Challenge die hun in augustus te wachten staat. Jij kunt ook nog meedoen. Kijk op www.primaveraride.nl of www.ijsselmeerchallenge.nl